cartea oaspetului


La pensiunea KISS oaspeţii sunt primiţi cu drag. Organizăm excursii pe meleagurile pitoreşti ale judeţelor Covasna, Harghita şi Braşov, cu ghid la cerere şi garantăm că oaspeţii noştrii vor întoarce acasă mai bogaţi în amintiri frumoase.

Trasee

 1. Sf. Gheorghe Covasna – Tg. Secuiesc – Cernat
  (muzeu etnografic).
 2. Odorheiu Secuiesc – Lupeni (mormântul lui Tamási Áron)
  – Corund (ceramica populara) salina Praid
  Sovata (lacul Ursu).
 3. Munţii Harghita.
 4. Miercurea Ciuc Băile Tuşnad Lacul Sf. Ana.
 5. Gheorgheni Lacul Roşu Cheile Bicazului.
 6. Miercurea Ciuc Şumuleu Ciuc – Ghimeş.
 7. Cristuru Secuiesc – Sighişoara.
 8. Munţii Făgăraş, Lacul Bâlea.
 9. Braşov (Biserica Neagră) Sinaia (castelul Peleş)
  Bran (castelul lui Dracula).

Cei care doresc, pot să savureze laptele proaspăt de vacă sau capră, ei avand chiar posibilitatea de a ajuta la mulsul acestora. Se oferă o introducere în viaţa sătească, cu animale domestice, pâine şi cozonac secuiesc la cuptor, pot asista la tăierea porcului, sau privi vacile întorcându se acasă. Toate acestea fac parte din viaţa cotidiană din jurul pensiunii noastre. Oaspeţii noştri pot să culeagă diferitele ciuperci din zonă, conduşi de un ghid cunoscător, şi pot să-şi gătească diferite specialităţi pe baza de ciuperci. Se pot organiza excursii la stani, unde se face branza de oaie si se poate savura mămăliguţa cu brânză.

Pentru pasionaţii călăriei, sau celor care vor să înveţe acest sport oferim această posibilitate la 400 de metri, chiar şi cu ponei. Pentru a se plimba, oaspetii pot beneficia de carute sau sanii.

În munţii apropiaţi vă putem oferi posibilităţi excepţionale de pescuit (păstrăv) si de vânătoare, iar iarna pe pârtiile de schi apropiate, (Şugaş băi – 10 km, Poiana Braşov – 40 km) şi de foarte bună calitate, se poate petrece timpul liber într-un mod plăcut.

Amatorii de meşteşuguri populare pot să viziteze Casa Meştesugurilor pot fi introduse în tainele diferitelor meserii.

Praful drumurilor poate fi şters cu pălincă de casă, din prune sau mere, se pot organiza cine la foc de tabără, cu muzicanti şi voie bună.